Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen?
Stuur mij gerust een bericht via het contactformulier.

Bij Opgeruimd Vechtdal begrijp ik dat opruimen en organiseren soms gepaard gaan met schaamtegevoelens. Schaamt u zich vooral niet voor rommeligheid in en achter kasten of bijvoorbeeld op zolders en in schuren. Ik heb er totaal geen probleem mee als het niet netjes of helemaal schoon is. Het resultaat is juist mooier als het na afloop spik en span is en prachtig opnieuw ingeruimd. Ik zal u respectvol begeleiden en geen oordeel hebben, het is mijn missie dat u zich op uw gemak voelt in mijn aanwezigheid en tevreden bent met het eind resultaat. Mijn auto heeft bewust geen reclame waardoor ik u discreet en anoniem kan begeleiden.

Het aantal uren wordt met u in overleg bepaald. Samen kunnen we een plan opstellen dat past bij uw situatie en doelen. Dit is geheel afhankelijk van uw tempo, uw specifieke behoeften en de omvang van het project. 

Tijdens onze samenwerking kunt u rekenen op een vriendelijke en persoonlijke begeleiding, praktische ondersteuning en een aanpak die aansluit bij uw wensen en behoeften. Ik help bijvoorbeeld actief mee met tillen, het schoonmaken en het daarna netjes en georganiseerd terugplaatsen van de spullen die u wilt behouden. Spullen waar u afscheid van wilt nemen kan ik naar behoefte voor u meenemen en afvoeren.  

Ik steek zelf actief de handen uit de mouwen om u te helpen met het behalen van de gestelde doelen. Bijvoorbeeld door het u aan te geven, het voor u te tillen, het voor u te verplaatsen maar ook het monteren, labelen of terug plaatsen van de spullen. 

U blijft altijd de baas over uw eigen spullen. Ik kan u daarin begeleiden en adviseren, maar de uiteindelijke beslissingen over wat weggaat en wat blijft, liggen bij u.

Ja, indien gewenst help ik u met het wegbrengen van spullen naar de juiste bestemmingen, zoals de kringloopwinkel of de milieustraat. Ook kan ik u adviseren over het verkopen van waardevolle items.

Zeker! Bij Opgeruimd Vechtdal bent u in goede handen als u bijvoorbeeld moeite heeft zelf uw bezittingen uit te zoeken en op te ruimen. Ik help niet alleen met het organiseren en opruimen, maar steek ook actief de handen uit de mouwen om u dingen aan te geven, spullen te verplaatsen, meubels te monteren en andere taken uit te voeren die nodig zijn om uw ruimte op te ruimen en te ordenen.

In mijn eentje is het niet verantwoord om extreem zware voorwerpen te tillen of te verplaatsen. Bestaat er een gegrond risico dat spullen of de vloer beschadigd raken dan ga ik samen met u in overleg wat de beste aanpak zou kunnen zijn.

Natuurlijk! Hoewel Opgeruimd Vechtdal zich richt op een doelgroep vanaf 60 jaar en ouder sta ik ook zeker klaar om u te ondersteunen als u jonger bent. Neem gerust contact met mij op.

Ja, ik sta zeker open voor samenwerkingen met verschillende partijen. Denk hierbij aan samenwerkingen met woningcorporaties, vastgoedbeheerders, gemeenten, woonvoorzieningen voor ouderen, zorgverleners, seniorencomplexen, zorg- en hulpverleningsorganisaties en thuiszorgorganisaties. 

Ik ben op dit moment niet op zoek naar uitbreiding, maar ik verzamel wel graag gegevens van geïnteresseerden voor de toekomst. Neem gerust contact met mij op als u interesse heeft.