Ervaringen van anderen

Huis Vechtdal

Inge

Hulp bij: Leeghalen woning na overlijden

“Al mijn familieleden wonen op afstand en hebben drukke banen. Toen mijn moeders woning leeggehaald moest worden bood Yvette aan mij daarbij te helpen. Ik wist niet goed hoe te beginnen, maar Yvette had al gauw een goed plan van aanpak.

Van spullen die van emotionele waarde konden zijn werden door haar mooie foto’s gemaakt, zodat iedereen op afstand kon mee beslissen wat we ermee zouden doen. Zo voelde het toch een beetje als een gezamenlijk project. Mede dankzij haar kennis van waardevolle spullen en antiek bleef er ook nog een aanzienlijk bedrag over van spullen die we met haar tips hebben kunnen verkopen.

Het was een emotionele rollercoaster maar ik ben blij dat ik dit samen met Yvette tot een goed eind hebben kunnen brengen. Ik kijk er dan ook met een goed gevoel naar terug.”

 

Jeroen

Hulp bij: opruimen schuur, Keuken en bijkeuken

“Ik had in de loop der jaren aardig wat spullen verzameld in mijn schuur, keuken, en bijkeuken. Yvette heeft met haar enthousiasme en professionele blik er in sneltreinvaart voor gezorgd dat de ruimtes beter georganiseerd zijn en opnieuw ingericht. We hebben samen spullen uitgezocht, gesorteerd en na afloop op een logische manier teruggeplaatst. Met haar positieve aanpak en aanstekelijke lach was het karwei zo geklaard. Wil je ontspullen en wil je daar graag hulp bij? Benader Yvette en de klus wordt snel, deskundig en met een lach geklaard!”

Desiree

“Samenwerken met Yvette geeft als resultaat dat ik de hele dag een lach op mijn gezicht heb, haar enthousiasme en gedrevenheid is aanstekelijk! Yvette is een harde werker, betrouwbaar en geeft een vertrouwd gevoel. Ik beveel haar iedereen aan!”

Yvonne

Hulp bij: Ontspullen schuur

“Toen ik Yvette onze schuur vol met dozen en spulletjes liet zien, gingen haar ogen stralen en haar handen jeuken. Soms zie je zelf door de bomen het bos niet meer en is het heel prettig als iemand het voortouw neemt. Slagvaardig ging ze aan de slag en het was heel mooi om te zien hoe blij ze werd van deze klus. Yvette heeft laten zien dat ze oog heeft voor spullen die van waarde zijn. De overige spullen werden overzichtelijk geordend in wat weg kon en wat kon blijven.

We hebben fijn samen kunnen werken en ik vind het dan ook fantastisch dat ze de stap heeft genomen om Opgeruimd Vechtdal te starten! Ik weet zeker dat ze hiermee een waardevolle bijdrage kan leveren aan de levens van haar klanten.”

Sonja

Hulp bij: Monteren van Ikea Pax kasten

“Ondanks dat ik toch heel wat van Ikea in elkaar heb gezet, had ik toch geen idee wat ik mij op de hals haalde met de aanschaf van mijn drie Ikea Paxkasten. Het is geen drama geworden dankzij de opgewekte en gezellige hulp van Yvette, in twee dagen stond er een plaatje van een wandkast met alle toeters en bellen en had ik ook nog een hele gezellige tijd! Zeker aan te bevelen! Geen stress ervaren.”

Sandrine

Hulp bij: ontspullen en verhuizing

“Yvette heeft geholpen met onze verhuizing. Ze heeft oa geholpen om kasten netjes uit elkaar te halen maar ook meegedacht met wat er kan blijven en wat we weg hebben gedaan. Yvette komt haar afspraken na en is een vrolijke aanpakker. Het verliep allemaal heel prettig. Nogmaals hartelijk dank!!”